fbpx
СВЪРЖИ СЕ С НАС: +359 884 717176

Дигитални покани
За всички важни събития

Invitico съществува, за да ви помогне да спестите време и пари,
като поканите гостите си онлайн.

Предстои ти събитие, но все още не си поканил гостите си?! Разпращането на покани, потвърждаването на присъствие, както и много други подробности, са стресиращи и изморителни. Ние можем да го направим лесно. Не пропускай тази възможност. Обади ни се!
ЦЕННОСТИ.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Качествената работа е най-важна за нас. Изпипваме всичко до най-малката подробност.

БУТИКОВ ПОДХОД

Заедно ще решим как да бъде направена дигиталната покана, с цел да постигнем желаното от вас. Предлагаме безплатна консултация.

С ЛЮБОВ ЗА ВАС

Приоритет са нашите клиентите. Приемаме дейността си като мисия. Правим го от сърце и с любов.

С ГРИЖА ЗА ВАС

В процеса на работа, поддържаме връзка с клиента. Държим всеки появил се въпрос да бъде изяснен веднага. Наша водеща сила са доволните клиенти.

Дискусия

Концепция

Подготовка

Стартиране

Готов продукт

Щастлив клиент

Важно е да се
Спести време

Можеш да изпратиш дигитални покани, дори и на другия край на света, за по-малко от минута. Поканата веднага пристига до своите избраници. Спести време от разпращането на покани. Получаваш отговорите на гостите си веднага, само с няколко клика. Как може да бъде по-лесно?

Важно е да се
Намали стреса

Знаем колко е ценно времето, когато се организира толкова голямо и важно събитие. Намали значително стреса от организацията. Уточняването на важните подробности с всеки гост е изморително. Можеш да го оставиш на нас. Ние знаем как да вършим своята работа. Довери ни се!

Нашият екип
Пълни с енергия и желание за действие. Прегръщаме силно всяко красиво събитие по пътя си. Като пъстра покана за щастие с вяра и трепет, подкрепена с изтънчен ум. Обличаме най-красивите моменти в думи. Знаем кое е истински важно за вас и му посвещаваме време.
дигитални покани

Даниела Иванова

Founder & Project Manager

Ръководителят на проекти отговаря за планирането, разработването и наблюдаването на всички аспекти на работните проекти в компанията.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ
Спестихте ми много изтощителни разговори. Най-доброто решение за моята сватба бяхте вие. Успях да организирам своето събитие, докато се препичам на плажа. Какво по-хубаво от това?- Камелия Атанасова
Впечатлена съм от цялостната идея на платформата и професионализма, с който се отнесохте към моя специален ден! Можете да задоволите дори най-капризната булка. Поздравявам Ви!- Валерия Станиславова
Изключително добро отношение! Целият процес мина с лекота. Ползите и предимствата са много. С голямо удоволствие ще работим отново заедно по предстоящите ми събития!- Теодора Иванова
Готов ли си да преминеш на друго ниво?