fbpx
СВЪРЖИ СЕ С НАС: +359 884 717176

СВАТБЕН ПЛАНЕР
Най-добрата таблица за планиране на сватба

Всичко за сватбата събрано в един списък.
ВЗЕМИ СЕГА
Присъединете се към стотици други булки, които вече взеха нашия сватбен чеклист. За да го получите, както идеи и съвети за Вашата сватба, въведете данните си по-долу.

Error: Contact form not found.

Предстои Ви сватба и не знаете откъде да започнете с организацията?

Ако Вие сте бъдеща булка и се чувствате стресирана и претоварена от процеса на планиране на сватбата, но нямате сватбен организатор, който да Ви помогне, най-вероятно се чувствате несигурна и не знаете откъде да започнете. Вероятно изпитвате следните емоции:

 • Безпокойство: Без ясен план или насока, всяка бъдеща булка ще се тревожи за процеса на планиране на сватбата.
 • Несигурност: Без професионално ръководство може да се чувствате несигурна откъде да започне с планирането на сватбата си. Вероятно имате обща представа как искате да изглежда сватбата Ви, но е възможно да не знае как да изпълни визията си или откъде да започне в процеса на планиране.
 • Претоварване: Планирането на сватба е сложно начинание, а без ясна посока, може да се почувствате претоварена от големия брой задачи и решения, които трябва да бъдат взети. Това може да доведе до умора при вземане на решения и трудности при приоритизиране на задачите.
 • Пристинати от времето: Планирането на сватбата може да отнеме много време и без помощ може да почувствате, че няма достатъчно време да планирате всичко сама, като същевременно управлява и други отговорности и задължения.

Ами ако Ви кажа, че не сте сами?

Цел номер едно на нашия екип е да сме полезни, да направим живота Ви по-добър. Ние от Invitico се стремим да Ви избавим от ненужния стрес, предоставяйки Ви един незабравим празник, организиран с много любов и внимание към всеки детайл. Максималното улеснение е наша запазена марка!

За да преодолеете всички предизвикателства на сватбената организация, една бъдеща булка без организатор на сватба може да предприеме няколко стъпки. Тя може да започне, като раздели процеса на планиране на сватбата на по-малки, управляеми задачи и ги приоритизира въз основа на това, което трябва да се направи първо. Най-хубавото е, че вече сме се погрижили за това и точно това ще намерите в сватбения чеклист.

Запомнете, че всяка бъдеща булка, дори без сватбен организатор, може да планира красива и запомняща се сватба!

Как да го получа?

Вашите Ползи.

Когато правим нещо, го правим от сърце, с любов. За изготвянето на всеки един от нашите планери сме вложили много труд и старание, за да бъде максимално улеснение за Вас – нашите клиенти. Може да бъдете сигурни, че нищо няма да се изплъзне от ръцете Ви. Ползите им са много повече отколкото можем да изброим. Ще Ви запознаем само с някои от тях.
Спестявате време

Спестявате време

Спестявате иначе загубеното време в колебаене от къде да започнете и какво трябва да направите.

Красив дизайн

Красив дизайн

Вложили сме много старание за визията на нашите планери, за да ви бъде приятно планирането на Вашето събитие.
Лесен за използване

Лесен за използване

Предоставените от нас ресурси са създадени с максимално улеснен достъп, за да бъдат Вашият съюзник в организацията.

Бърз достъп

Бърз достъп

Разполагате с бърз достъп до своя наръчник, който освен че е достъпен от всяко устройство, е и винаги под ръка.

Какво ще получите?

Със сватбения чеклист ще придобиете представа какви отговорности Ви очакват. Ще Ви помогне да останете организирани във времето, защото ще знаете какво трябва да се направи и кога.

Няма по-прекрасно чувство от това да се чувствате спокойни и уверени, че вървите в правилната посока.

Да, имам нужда от това!

БЪРЗ ПРЕГЛЕД НА ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ

Подробна информация

Тук можете да намерите всичко необходимо относно организацията на вашето събитие.

24/7 използваем

Изтеглянето му на вашия телефон ще улесни редактирането на информация по всяко едно време на денонощието.

Достъпни от всяко устройство

Вашият наръчник е само на крачка от вас, с възможност за лесен достъп от всяко устройство.

Максимална ефективност

Нашите планери ви предоставят възможността да бъдете подготвени за всяка потенциална ситуация в бъдеще.

„Изминаването на хиляди
километри започва от
първата крачка.“
– Лао Дзъ

Този сватбен чеклист за мен ли е?

Това е идеално за Вас, ако:

 • Претоварени от процеса на планиране: Ако се чувствате претоварени от мисълта да планирате сватба, сватбеният чеклист може да Ви помогне да опростите процеса.
 • Ограничено време: Ако имате натоварен график или планирате сватба в кратки срокове, сватбеният чеклист може да Ви помогне да останете в крак и да не пропуснете важни крайни срокове.
 • Ограничен опит: Ако имате малък или никакъв опит в планирането на събития или сватби, сватбеният чеклист може да предостави ценни насоки, за да Ви помогне да се ориентирате в процеса.
 • Желание за изживяване при планиране без стрес: Ако искате да се насладите на процеса на планиране и да минимизирате стреса, доколкото е възможно, сватбеният чеклист може да Ви помогне да се погрижите за детайлите, което Ви позволява да се съсредоточите върху удоволствието от Вашия годеж и сватбения ден.
 • Малък бюджет: Ако работите с ограничен бюджет и не можете да си позволите разходите за сватбен организатор, може да успеете да планирате сватбата си сами с помощта на онлайн ресурси и малко креативност. Имаме чудесна новина. Нашият сватбен чеклист и напълно БЕЗПЛАТЕН!

Това е НЕ е за Вас, ако:

 • Много малка сватба: Ако планирате малка, проста сватба с малко гости и минимална украса, може да успеете да се справите с процеса на планиране сами без помощта на сватбения чеклист.
 • Имате опит: Ако Вие или някой Ваш близък имате опит в планирането на събития или сватби, може да сте в състояние да се справите с процеса на планиране сами.
 • Свободен график: Ако имате празен график и много време, което да посветите на планирането на сватбата, може да сте в състояние да се справите с процеса на планиране сами, дори и това да Ви отнеме повече от нужното време.
 • Голям бюджет: Ако работите с голям бюджет, можете да си позволите разходите за сватбен организатор и няма да се налага да организарате сватбата си сами. Вероятно нямате нужда от нашия сватбен чеклист, който между другото е напълно БЕЗПЛАТЕН!

ПРОЧЕТЕТЕ МИЛИ ДУМИ ОТ потребители

Като бъдеща булка се чувствах затрупана от безбройните задачи и подробности, които трябваше да бъдат разгледани, а даже не знаех от къде да започна. Това беше безценен ресурс, който направи планирането на моята сватба без стрес и приятно изживяване. Силно бих го препоръчала на всяка бъдеща булка, която търси лесен за използване инструмент за планиране на сватба.
– Светлана Иванова

Имате въпроси? Имам отговори!

Единственото, което трябва да направите, е да въведете Вашето име и имейл адрес. След това ще го получите на имейла. Лесно е. Опитайте!

Сватбеният чеклист ще Ви даде представа какви отговорности Ви очакват. Ще Ви помогне да останете организирани във времето, защото ще знаете какво трябва да се направи и кога.

Сватбеният чеклист е подходящ помощник за планирането от малкадо средно-голяма сватба. Най-вероятно този чеклист е подходящ и за Вас.

Чеклиста предоставя насоки за управление на графика и крайните срокове, свързани с планирането на сватбата, като например кога да запазите часове за конкретни услуги, да резервирате доставчици или да изпратите покани.

От дълго време работим с бъдещи младоженци и установихме, че голяма част от тях не са наясно от къде да започнат с организацията на сватбата си. За нас е важно да ги улесняваме и да им помагаме, затова направихме този БЕЗПЛАТЕН сватбен чеклист.

Най-прекрасното нещо, което можем да Ви споделим е, че този сватбен чеклист и напълно БЕЗПЛАТЕН.

Ще получите сватбения чеклист като Pdf файл.

Ще имате доживотен достъп. Той си остава Ваш завинаги.

Разбира се! Ако имате конкретен въпрос, който не е разгледан тук, моля, изпратете ми имейл на info@invitico.com .

ВЗЕМЕТЕ ВАШИЯ ЧЕКЛИСТ!

БЕЗПЛАТЕН СВАТБЕН ЧЕКЛИСТ

Задайте очаквания и граници в социалните медии с този напълно персонализиран шаблон.

Error: Contact form not found.