fbpx
СВЪРЖИ СЕ С НАС: +359 884 717176
ЗДРАВЕЙ!

Аз съм Даниела Иванова

История

Има неща като онези мечти, които ти влизат под кожата и те обсебват. Каквото и да правиш, не спираш да мислиш за тях. Мечтата ми беше точно от тези – да имам свое кътче в дигиталния свят.

Аз съм Даниела Иванова. Родена през 90-те години, поколението на истинското детство и зараждането на технологиите. От дете имам допир до тази вселена. Преди 7 години търсих своето призвание в живота, но когато най-малко очаквах, се сблъсках с него. По най-необикновения начин се запали искрата на любопитството. Сърцето ми започна да тупти по-силно. Просто идва момент в живота, когато разбираш кое те прави щастлив. Усещах, че това е моят път. А станеш ли майстор в нещо, откриваш, че хоризонтът на знанието е безкраен.

Ние хората все повече започваме да обръщаме внимание на истински важните неща. На всички е ясно, че живеем в дигитален свят. Технологиите нахлуват дори в най-личното ни пространство и моменти. Вече не можем да живеем без тях, но можем да извлечем максимално полза. Моето златно правилно е, че трябва да ценим времето си. Вярвам, че мисията ми е да помагам на хората, които вече са избрали своите приоритети.

Имах визуализирана крайна цел в съзнанието си. Когато искаш нещо да постигнеш, казваш „На всяка цена!“. Приех предизвикателството и поех по пътя. Винаги има трудности. Желанието ми за успех беше по-силно. Знаех колко значимо е това, което искам да правя. А именно да създам история за едно от най-необикновените пътувания, в която всички герои са главни.

Ако съм научила нещо през последните няколко години, то е, че не можем да предскажем какво ще ни донесе живота. Но успеем ли да подредим своите приоритети и упорстваме ли, то тогава животът ни дава своята подкрепа.

Животът ни е момент и само ние можем да го направим значим.

Готов ли си да преминеш на друго ниво?